Information

    Nyheter

    Tillverkare

    Butiksrecensioner ( 205 ) RSS Feed
    0 1 2 3 4 (4,8/5)

    Recension av Teresa C
    0 1 2 3 4
    Teresa C
    Snabb leverans och hög kvalitet produkter. Jag köpte ljusmanschetter och de är jättefina och pas ...
    29/03/2024 Verifierat köp
    Recension av Anna T
    0 1 2 3 4
    Anna T
    Fina ljusmanschetter som stämde väl överens med beskrivning/bild. Jag beställde tydligen en som ...
    18/12/2023 Verifierat köp
    Recension av Marie G
    0 1 2 3 4
    Marie G
    Snabbt o smidigt
    10/08/2023 Verifierat köp

    Butiks recensioner

    Din recension har sänts framgångsrikt till vårat team. Tack för recensionen.
    Skicka oss din recension om en order om hur du upplerver produkter och service.
    Skriv en recension
    123 4 5

    Tillåtna format: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
    Maximalt antal filer att laddda upp - 7
    Tillåtna format: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
    Captcha
    205 Butiks recensioner -
    0 1 2 3 4 (4,8/5)
    Sorterat efter:

    Teresa C
    Snabb leverans och hög kvalitet produkter. Jag köpte ljusmanschetter och de är jättefina och passar perfekt.
    Administrator:
    Tack för recensionen :)
    Total Rating: 0 1 2 3 4
    Postat av Teresa C 0 1 2 3 4 (5/5
    29/03/2024
     Verifierat köp
    Anna T
    Fina ljusmanschetter som stämde väl överens med beskrivning/bild.
    Jag beställde tydligen en som fanns för få i lager, men efter en mailkonvesation med supersnabb återkoppling gick det lätt att byta till en annan. Den var lite billigare och samma dag swishades överskottet tillbaka.
    Snabb leverans.
    På det hela tagen är jag jättenöjd med min beställning men framförallt kundtjänsten ska ha en guldstjärna!
    Administrator:
    Tack för recensionen :)
    Total Rating: 0 1 2 3 4
    Postat av Anna T 0 1 2 3 4 (5/5
    18/12/2023
     Verifierat köp
    Marie G
    Snabbt o smidigt
    Total Rating: 0 1 2 3 4
    Postat av Marie G 0 1 2 3 4 (5/5
    10/08/2023
     Verifierat köp
    Marie G
    Smidigt o snabbt
    Administrator:
    Tack för omdömet :)
    Total Rating: 0 1 2 3 4
    Postat av Marie G 0 1 2 3 4 (5/5
    10/08/2023
     Verifierat köp
    Karina G
    ????
    Administrator:
    Vi tackar för ditt omdömet ;)
    Total Rating: 0 1 2 3 4
    Postat av Karina G 0 1 2 3 4 (5/5
    18/04/2023
     Verifierat köp