Information

    Tilbud

    Producenter

    Last Product Reviews

    There are not Product Reviews yet.

    Store Reviews ( 205 ) RSS Feed
    0 1 2 3 4 (4,8/5)

    Review By Teresa C
    0 1 2 3 4
    Teresa C
    Snabb leverans och hög kvalitet produkter. Jag köpte ljusmanschetter och de är jättefina och pas ...
    29/03/2024 Verified Purchase
    Review By Anna T
    0 1 2 3 4
    Anna T
    Fina ljusmanschetter som stämde väl överens med beskrivning/bild. Jag beställde tydligen en som ...
    18/12/2023 Verified Purchase
    Review By Marie G
    0 1 2 3 4
    Marie G
    Snabbt o smidigt
    10/08/2023 Verified Purchase

    Store reviews

    Your review has been successfully sent our team. Thanks for review!
    Send us Your review about an order or about our products & services.
    Write a Review
    123 4 5

    Allow formats: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
    Maximum files to upload - 7
    Allow formats: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
    Captcha
    205 Store Reviews -
    0 1 2 3 4 (4,8/5)
    Sort by:

    Teresa C
    Snabb leverans och hög kvalitet produkter. Jag köpte ljusmanschetter och de är jättefina och passar perfekt.
    Administrator:
    Tack för recensionen :)
    Total Rating: 0 1 2 3 4
    Posted by Teresa C 0 1 2 3 4 (5/5
    29/03/2024
     Verified Purchase
    Anna T
    Fina ljusmanschetter som stämde väl överens med beskrivning/bild.
    Jag beställde tydligen en som fanns för få i lager, men efter en mailkonvesation med supersnabb återkoppling gick det lätt att byta till en annan. Den var lite billigare och samma dag swishades överskottet tillbaka.
    Snabb leverans.
    På det hela tagen är jag jättenöjd med min beställning men framförallt kundtjänsten ska ha en guldstjärna!
    Administrator:
    Tack för recensionen :)
    Total Rating: 0 1 2 3 4
    Posted by Anna T 0 1 2 3 4 (5/5
    18/12/2023
     Verified Purchase
    Marie G
    Snabbt o smidigt
    Total Rating: 0 1 2 3 4
    Posted by Marie G 0 1 2 3 4 (5/5
    10/08/2023
     Verified Purchase
    Marie G
    Smidigt o snabbt
    Administrator:
    Tack för omdömet :)
    Total Rating: 0 1 2 3 4
    Posted by Marie G 0 1 2 3 4 (5/5
    10/08/2023
     Verified Purchase
    Karina G
    ????
    Administrator:
    Vi tackar för ditt omdömet ;)
    Total Rating: 0 1 2 3 4
    Posted by Karina G 0 1 2 3 4 (5/5
    18/04/2023
     Verified Purchase