Information

    Erikoistarjoukset

    • Armband
      Armband

      Armband i konstläder från Idar

      128,88 kr -10% 143,20 kr

    Valmistajat

    Viimeisimmät tuotearvostelut

    Tuotearvosteluita ei vielä ole.

    Kaupan arvostelut ( 205 ) RSS-syöte
    0 1 2 3 4 (4,8/5)

    Arvostelun kirjoittaja Teresa C
    0 1 2 3 4
    Teresa C
    Snabb leverans och hög kvalitet produkter. Jag köpte ljusmanschetter och de är jättefina och pas ...
    29/03/2024 Vahvistettu ostaja
    Arvostelun kirjoittaja Anna T
    0 1 2 3 4
    Anna T
    Fina ljusmanschetter som stämde väl överens med beskrivning/bild. Jag beställde tydligen en som ...
    18/12/2023 Vahvistettu ostaja
    Arvostelun kirjoittaja Marie G
    0 1 2 3 4
    Marie G
    Snabbt o smidigt
    10/08/2023 Vahvistettu ostaja

    Kaupan arvostelut

    Arvostelusi on lähetetty käsiteltäväksi. Kiitos!
    Lähetä meille arvostelu tilauksesta tai tuotteista/palveluista, jotka ostit.
    Kirjoita arvostelu
    123 4 5

    Salli muotoilu: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
    Tiedoston maksimikoko - 7
    Salli muotoilu: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
    Captcha
    205 Kaupan arvostelut -
    0 1 2 3 4 (4,8/5)
    Lajittele:

    Teresa C
    Snabb leverans och hög kvalitet produkter. Jag köpte ljusmanschetter och de är jättefina och passar perfekt.
    Admin:
    Tack för recensionen :)
    Total Rating: 0 1 2 3 4
    Lähettänyt Teresa C 0 1 2 3 4 (5/5
    29/03/2024
     Vahvistettu ostaja
    Anna T
    Fina ljusmanschetter som stämde väl överens med beskrivning/bild.
    Jag beställde tydligen en som fanns för få i lager, men efter en mailkonvesation med supersnabb återkoppling gick det lätt att byta till en annan. Den var lite billigare och samma dag swishades överskottet tillbaka.
    Snabb leverans.
    På det hela tagen är jag jättenöjd med min beställning men framförallt kundtjänsten ska ha en guldstjärna!
    Admin:
    Tack för recensionen :)
    Total Rating: 0 1 2 3 4
    Lähettänyt Anna T 0 1 2 3 4 (5/5
    18/12/2023
     Vahvistettu ostaja
    Marie G
    Snabbt o smidigt
    Total Rating: 0 1 2 3 4
    Lähettänyt Marie G 0 1 2 3 4 (5/5
    10/08/2023
     Vahvistettu ostaja
    Marie G
    Smidigt o snabbt
    Admin:
    Tack för omdömet :)
    Total Rating: 0 1 2 3 4
    Lähettänyt Marie G 0 1 2 3 4 (5/5
    10/08/2023
     Vahvistettu ostaja
    Karina G
    ????
    Admin:
    Vi tackar för ditt omdömet ;)
    Total Rating: 0 1 2 3 4
    Lähettänyt Karina G 0 1 2 3 4 (5/5
    18/04/2023
     Vahvistettu ostaja