Lära känna spel Vad har du gjort? Forstør

Lära känna spel Vad har du gjort?

800-1112

Vad har du gjort? underhållande lära-känna-spel

Flere detaljer

2 Varer

Ved at købe denne vare kan du samle op til 17 loyalitetspoint. Din kurv total 17 loyalitetspoint som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 3,40 kr.


175,20 kr

Betalningsalternativ
Betalningsalternativ
Pinterest

Yderligere information

Söker du ett underhållande lära känna spel med roliga oväntade frågor, så hittar du frågespelet Vad har du gjort? här.

Här finns ett lära-känna-spel med annorlunda och ovanliga frågor om saker du gjort eller varit med om. Har du varit i New York? Har du blivit klippt i örat hos frisören? Har du råkat kasta något värdefullt? Och har du någon gång somnat på bio eller missat ett flyg? Vem i rummet skriver något på en smutsig bilruta? Vem pruttat bland folk och vem ställer upp som jultomte med kortast varsel? Var beredd på massa skratt och oförglömliga anekdoter!

Vad har du gjort? ett fantastiskt kul frågespel där är alla med och svarar på frågorna med sina Ja- eller Nej-kort och svaren leder snabbt till roliga berättelser, knasiga minnen och härliga historier. 

Vad har du gjort? är ett underhållande spel med 400 roliga frågor, det här är en kul stämningshöjare där ingen kan förlora, bara vinna! Dra ett kort, läs frågan högt, fundera lite, räkna till tre och peka på den som passar bäst som svar på frågan. En utmärkt present och ett roligare sätt att lära känna sina vänner bättre. Lära-känna-spelet som passar lika bra på hemmakvällen som på festen eller middagen.

Ålder: 15+
Spelare: 2+
Speltid: 15-45 min

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Tilbehør

30 andre produkter i den samme kategori: