Hängmatta dubbel Copa

Hängmatta dubbel Copa i ekologisk bomull

Film

Mer detaljer

Beställningsvara L, leveranstiden är 3 - 7 arbetsdagar

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 149 lojalitetspoäng. Din varukorg kommer att uppgå 149 poäng som kan omvandlas till en kupong av 29,80 kr.


1 499,00 kr

Betalningsalternativ
Betalningsalternativ

Mer information

Copa - Klassisk dubbel hängmatta i ekologisk bomull.

I denna dubbel-hängmatta av hög standard gjord av ren ekologisk bomull möts traditionellt brasilianskt hantverk, kvalitet och utomordentlig komfort.

Copa är La Siestas hyllning för Brasilien och fotbollen - hängmattan finns i fyra olika lagfärger. Du kommer att bli förvånade vilken oas vår hängmatta sist och slutligen är.

Vävtekniken "diagonal-stretch" gör att hängmattan formar sig perfekt efter kroppen. Kännetecknande för brasilianska hängmattor är den dekorativa borden och Makramén mellan tyget och repen som skapar stabilitet och komfort.

Vid köp av Copa gör du dessutom en god gärning - inte bara för dej själv utan också för gatubarnen i Brasilien.

LA SIESTA stöder det sociala projektet "Dito Escolinha" i det brasilianska Fortaleza. 5 Euro per såld hängmatta doneras till den tyska föreningen "Tor zur Hoffnung" för Ditos Beachsoccer-skola till ändamål som träningsredskap och undervisningsmaterial.

Mer info

Attribut
Tygbredd: 160 cm
Total längd: 350 cm
Liggytans längd: 230 cm
Minimiavstånd: 310 cm
Bärkapacitet: 160 kg
Tillverkningsland: Brasilien
Tätheten i väven (g/m²): 330
Materialbeskrivning: 100% bomull [ekologisk]
Egenskaper

Dubbel-hängmatta

Traditionell hängmatta för 1-2 personer. Tips: för bästa möjliga bekvämlighet lägger man sig i hängmattan på tvären. På så vis stöds ryggen och hängmattan öppnas upp av kroppslängden.

Ekologisk bomull

Gör gott för människan och miljön: Ekologisk bomull produceras enligt ekologiska principier och är ett perfekt alternativ till konventionell bomull.

Traditionellt brasilianskt makramé

Det traditionella bransilianska nätet skapar en vacker förbindelse mellan liggytan och upphängningen. Makraméet leder till en perfekt fördelning av kroppsvikten på upphängningsrepen och gör hängmattan ännu bekvämare.

Traditionell spetsbård

Den handgjorda spetsbården vid kanterna av liggytan är ett kännetecken för brasilianska hängmattor. „Veranda“-traditionen kultiveras framför allt i hemproduktion i norra Brasilien.

Många upphängningssnören

Många upphängningssnören ger större bekvämlighet: genom de otaliga snörena som förbinder hängmattans yta med upphängningen fördelas vikten jämt och leder till en unik känsla av viktlöshet.

Hjälp gatubarnen i Brasilien

Vid köp av denna hängmatta stödjer du projektet för gatubarn "Dito Escolinha" i Brasilien med 5 Euro. Mer information: www.lasiesta.com/dito.

Utrymme som behövs

Avståndet som behövs mellan upphängningspunkterna och höjden kan man lätt räkna ut: Upphängningshöjden (y) ska motsvara ungefär en fjärdedel av upphängningsavståndet (x). Om avståndet mellan upphängningspunkterna är större måste hängmattan också hängas upp lite högre.

Upphängning

Hängmatta mellan två träd

Beroende på storleken på din hängmatta måste träden stå minst tre meter från varandra. De måste dessutom vara kraftiga nog att hålla belastningen. För att hänga upp en hängmatta mellan två träd slås ett rep först om trästammen och sedan med hängmattan.

Hängmatta mellan två väggar

För att hänga upp en hängmatta inomhus bör väggarna vara bärande och massiva. Här rekommenderas MultiSpot som den enklaste och säkraste upphängningsmekanismen eftersom den fördelar vikten på tre borrhål.

Liggposition

Om du lägger dig diagonalt i hängmattan öppnas hängmattan upp av kroppslängden så att tyget inte stramar åt.

En diagonal liggposition gör att ryggen stöds på bästa möjliga sätt och belastningen på ryggraden minskar. I denna position kan du lättast gunga.

Maskintvätt (fintvätt)

Denna hängmatta kan tvättas som fintvätt i 30°C!

Knyt ihop repen

Knyt ihop repen innan tvätten för att undvika trassel. Den brasilianska Makramé kan tvättas i tvättpåse.

Ingen torktumlare!

För att skona produkten rekommenderar vi att lufttorka den, ingen torktumlare.

Skydda den från att nötas

Vänligen observera vid upphängningen att hängmattan svävar fritt och inte rör marken.

Ta ner den till natten

Bomullshängmattor reagerar på fukt. Ta ned hängmattan till natten för att undvika dagg. Kom ihåg att en fuktig hängmatta behöver tillräckligt med luftcirkulation för att torka.

Förvaras torrt under vintern

Vi rekommenderar att tvätta den före vintern. Efter torkningen kan den lagras i plast för att undvika angrepp av ohyra.

Tillbehör

22 andra produkter i samma kategori:

Ladda ner