Emaljskylt Privat blå Agrandir l'image

Emaljskylt Privat blå

200-1252

Blå emaljskylt med texten Privat

Plus de détails

2 Produits

En achetant ce produit vous pouvez gagner jusqu'à 20 points de fidélité. Votre panier totalisera 20 points de fidélité pouvant être transformé(s) en un bon de réduction de 4,00 kr.


207,20 kr

Betalningsalternativ
Betalningsalternativ
Pinterest

En savoir plus

Privat blå Emaljskylt

Emaljskylt i gammaldags stil med typsnitt från sent 1800-tal efter gammal svensk förlaga.

Grunnes emaljskyltar är handgjorda i alla moment. De bockas med gummiklubba, hålas, grundbränns och bränns sedan i ugn. Emaljen är äkta glasemalj och hålen saknar öljetter, allt för att de ska vara och kännas så genuina som möjligt. När skyltarna bränns är det små temperaturskillnader i ugnen vilket gör att skyltarna kan variera i både nyans och utseende, det är också det som ger den äkta känslan.

Det är få saker som passar lika bra som emaljskyltar i både modern miljö och på kulturbyggnader. Emaljen som i sig är tidlös som material har fantastiska egenskaper när det gäller färgbevarande och rostskydd.

Grunnes textskyltar i emalj har vi tagit fram för att efterlikna den typ av skyltar som kan återfinnas i hela Sverige, Skandinavien och norra Europa. Typsnittet som används är det mest förekommande i gammal stadsmiljö såväl i London och Stockholm som på landsbygden. Färgerna är klara och levande med vacker glans, färgtemperatur och djup.

Emaljskyltarna är tillverkade precis som förr och har inga öljetter, som gammaldags skyltar skall vara.

Man bör förborra och skruva för hand. Eftersom skyltarna är äkta glasemalj kan de spräckas och repas om man skruvar för hårt eller snett.

Skyltarna levereras utan skruv.

Storlek: L 150 mm X B 55 mm.

Avis Avis (0)

Basé sur 0 Avis - 0 1 2 3 4 0/5
Filtre:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Accessoires

Les clients qui ont acheté ce produit ont également acheté...

30 autres produits dans la même catégorie :