Emaljskylt Skafferi Vit Näytä suurempana

Emaljskylt Skafferi Vit

200-1251

Vit emaljskylt skafferi

Tiedot

Tillfälligt slut

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 20 alennuspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 20 alennuspistettä jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 4,00 kr.


207,20 kr

Betalningsalternativ
Betalningsalternativ
Pinterest

Tiedot

Skafferi Vit Emaljskylt

Emaljskylt i gammaldags stil med typsnitt från sent 1800-tal efter gammal svensk förlaga.

Grunnes emaljskyltar är handgjorda i alla moment. De bockas med gummiklubba, hålas, grundbränns och bränns sedan i ugn. Emaljen är äkta glasemalj och hålen saknar öljetter, allt för att de ska vara och kännas så genuina som möjligt. När skyltarna bränns är det små temperaturskillnader i ugnen vilket gör att skyltarna kan variera i både nyans och utseende, det är också det som ger den äkta känslan.

Det är få saker som passar lika bra som emaljskyltar i både modern miljö och på kulturbyggnader. Emaljen som i sig är tidlös som material har fantastiska egenskaper när det gäller färgbevarande och rostskydd.

Grunnes textskyltar i emalj har tagist fram för att efterlikna den typ av skyltar som kan återfinnas i hela Sverige, Skandinavien och norra Europa. Typsnittet som används är det mest förekommande i gammal stadsmiljö såväl i London och Stockholm som på landsbygden. Färgerna är klara och levande med vacker glans, färgtemperatur och djup.

Emaljskyltarna är tillverkade precis som förr och har inga öljetter, som gammaldags skyltar skall vara.

Hålen för skyltarna bör man förborra och skruva för hand. Eftersom skyltarna är äkta glasemalj kan de spräckas och repas om man skruvar för hårt eller snett.

Skyltarna levereras utan skruv.

Storlek: L 153 mm X B 55 mm.

Arvostelut Arvostelut (0)

Perustuen 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Suodata:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Lisätarvikkeet

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

30 other products in the same category: