Emaljskylt Skafferi Vit Vergrößern

Emaljskylt Skafferi Vit

200-1251

Vit emaljskylt skafferi

Mehr Infos

Tillfälligt slut

Sammeln Sie mit dem Kauf dieses Artikels bis zu 20 Treuepunkte. Ihr Warenkorb hat insgesamt 20 Treuepunkte die umgewandelt werden können in einen Gutschein im Wert von 4,00 kr.


207,20 kr

Betalningsalternativ
Betalningsalternativ
Pinterest

Mehr Infos

Skafferi Vit Emaljskylt

Emaljskylt i gammaldags stil med typsnitt från sent 1800-tal efter gammal svensk förlaga.

Grunnes emaljskyltar är handgjorda i alla moment. De bockas med gummiklubba, hålas, grundbränns och bränns sedan i ugn. Emaljen är äkta glasemalj och hålen saknar öljetter, allt för att de ska vara och kännas så genuina som möjligt. När skyltarna bränns är det små temperaturskillnader i ugnen vilket gör att skyltarna kan variera i både nyans och utseende, det är också det som ger den äkta känslan.

Det är få saker som passar lika bra som emaljskyltar i både modern miljö och på kulturbyggnader. Emaljen som i sig är tidlös som material har fantastiska egenskaper när det gäller färgbevarande och rostskydd.

Grunnes textskyltar i emalj har tagist fram för att efterlikna den typ av skyltar som kan återfinnas i hela Sverige, Skandinavien och norra Europa. Typsnittet som används är det mest förekommande i gammal stadsmiljö såväl i London och Stockholm som på landsbygden. Färgerna är klara och levande med vacker glans, färgtemperatur och djup.

Emaljskyltarna är tillverkade precis som förr och har inga öljetter, som gammaldags skyltar skall vara.

Hålen för skyltarna bör man förborra och skruva för hand. Eftersom skyltarna är äkta glasemalj kan de spräckas och repas om man skruvar för hårt eller snett.

Skyltarna levereras utan skruv.

Storlek: L 153 mm X B 55 mm.

Bewertungen Bewertungen (0)

Beyogen auf 0 Bewertungen - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Zubehör

Kunden, die diesen Artikel gekauft haben, kauften auch ...

30 andere Artikel in der gleichen Kategorie: