I Webbutiken så hittar du mycket för hemmet både inne och ute, även mycket för camping. Du hittar också miljövänligt produkter, accessoarer och presenter.

Under fliken miljövänligt så hittar du produkter för hudvård, såsom miljövänliga och ekologiska tvålar och annan miljövänlig hudvård. Du hittar också produkter för städ & tvätt och söker du miljövänliga ljus så finns även det.
Under fliken accessoarer hittar du väskor, smycken m.m.
Under fliken Outdoor så hittar saker som du kan ha med på för campingen, båten, husbilen, husvagnen, picknicken eller uteplatsen. Sker som hängmattor, möbler, glas, tallrikar, termosar, myggmedel och mycket mer.
Under fliken Hem & Trädgård har vi hittar mycket produkter för både innomhus och utomhus.

  • Innomhus hittar du mycket Mumin och pippi produkter men ockås belysning och ljus. Sedan finns vår jättestora kategori kök där du hittar kastuller, glas muggar, skålar m.m. 

  • I kategorin utomhus hittar du hängmattor, polkuddar, möbler och okrossbaraglas, tallrikar, termosar m.m

Under flicken nöje kan du hitta spel och pussel m.m.
Sedan kan du hitta presenter till både barn och vuxna för olika tillfällen under fliken presenter.

0 1 2 3 4 (4,8/5)

Recenserat av Anna T0 1 2 3 4
Anna T
Fina ljusmanschetter som stämde väl överens med beskrivning/bild. Jag beställde tydligen en som fanns för få i lager, men efter en mailkonvesation med supersnabb återkoppling gick det lätt att byta till en annan. Den var lite billigare ...
18/12/2023 Verifierat köp
Recenserat av Marie G0 1 2 3 4
Marie G
Snabbt o smidigt
10/08/2023 Verifierat köp
Recenserat av Marie G0 1 2 3 4
Marie G
Smidigt o snabbt
10/08/2023 Verifierat köp